Om oss

Malin Sniffy och Poppy

Malin 

Hunddagisansvarig

 

Malin heter jag, är född -73 och bor med mina två hundar på Kungsholmen. Jag har alltid älskat djur och särskillt hundar. I tonåren spenderade jag det mesta av min fritid på en kennel och hundpensionat i Täby. Efter 12 år inom läkemedelsindustrin kände jag att det var dags att arbeta med hundar som jag älskar. Jag köpte hunddagiset Dogga efter hunddagisutbildning hösten 2013.

Jag har två hittehundar från Irland som jag köpt genom föreningen "Hundar utan Hem" Båda är vinthundsblandningar och de älskar att springa. Sniffy är ca elva år, mycket alert och alltid redo för lek och bus. Han tycker om all form av aktivitet som agility och spår. Poppy är åtta år och tycker mest om att sova och gosa efter sin dagliga springtur. Han älskar alla hundar han träffar. 

Hundars mentalitet har alltid intresserat mig. Jag har läst många böcker och gått de kurser jag kommit över i ämnet. Men riktig hunderfarenhet kan man knappast läsa sig till det måste få ta lite tid och jag lär mig hela tiden mer då jag får chansen att hantera så många olika hundar dagligen. Detta är ett riktigt toppenjobb som jag stortrivs med. 

Givetvis är dagiset godkänt av länstyrelsen och följer Hunddagisföreningens avtal och riktlinjer. Och därmed uppfyller vi SKK:s rekomendationer om hur ett Hunddagis ska drivas.

Jag hoppas ni och er hund ska känna er varmt välkomna till mig och mina duktiga medarbetare på Dogga.

 

Jenny 

Dagisbiträde

 

Jag heter Jenny Forslund, är 38 år och bor i Segeltorp med min familj. 

Jag visste redan när jag gick i 8:an att jag ville arbeta med hundar, då jag praktiserade på Stockholms första hunddagis Hundgrottan. Där jag senare fick min första anställning 1999. Efter det jobbade jag på Birka hundcenter, hade långtidspraktik på HundEden och därefter anställning på Hopp&Lek. 

Efter den anställningen arbetade jag som dogwalker i 5 år. Under de åren hade jag sammanlagt hand om 15 hundar, allt från små Chihuahuor till stora Berner Sennen.

Nu jobbar jag heltid här på Dogga sedan november 2015.

Jag har ingen egen hund nu men har haft en Rottweilerkille och har även haft en liten dävrgvädurskanin. 

Att få arbeta med hundar är en gåva och jag är så tacksam över att få arbeta med det jag älskar! På fritiden älskar jag att läsa spännande böcker, jag är en riktig boknörd!

 

Sofia 

Hundfrisör 

 

Jag heter Sofia Stridh och är 20 år. Jag har varit fullt anställd hos Dogga sen sommaren 2018 men har innan vikarie- samt sommarjobbat här. Jag praktiserade även här under mina 3 år på gymnasiet. Jag slutade hos Dogga dagis sommaren 2020 men jobbar fortfarande kvar som hundfrisör och tar emot mina kunder i deras trim. Brukar även vara hundvakt åt flera hundar som går på dagis.

Jag är utbildad djurvårdare nivå 2 med D9.