Om oss

Malin

Hunddagisansvarig

Malin heter jag, är född -73 och bor med min hund Sniffy på Kungsholmen. Jag har alltid älskat djur och särskillt hundar. I tonåren spenderade jag det mesta av min fritid på en kennel och hundpensionat i Täby. Efter 12 år inom läkemedelsindustrin kände jag att det var dags att arbeta med hundar som jag älskar. Jag köpte hunddagiset Dogga efter hunddagisutbildning hösten 2013.

Sniffy är en rescue från Irland som jag köpt genom föreningen ”Hundar utan Hem”. Sniffy är en vinthundsblandning och älskar att springa. Han är född 08 men fortfarande mycket alert och alltid redo för lek och bus. Han tycker om all form av aktivitet som agility och spår.

Hundars mentalitet har alltid intresserat mig. Jag har läst många böcker och gått de kurser jag kommit över i ämnet. Men riktig hunderfarenhet kan man knappast läsa sig till det måste få ta lite tid och jag lär mig hela tiden mer då jag får chansen att hantera så många olika hundar dagligen. Detta är ett riktigt toppenjobb som jag stortrivs med.

Jag hoppas ni och er hund ska känna er varmt välkomna till mig och mina duktiga medarbetare på Dogga.

kvinna med två hundar på parkbänk

Sam

Dagisbiträde

Jag heter Sam och är född 2004. I juni 2023 gick jag ut Real-gymnasiet djurvårdslinjen. Jag har under hela min gymnasietid praktiserat en dag i veckan på Dogga. Jag har alltid älskat djur och brinner lite extra för de som är missförstådda och som har det svårt. På Dogga tycker jag det är roligt att göra spännande utflykter med hundarna. Hemma har jag 3 katter, höns, en jack russel, en pytonorm och en leopardgecko.

 

Sandra

Dagisbiträde

 

Jag heter Sandra och är född år 2001. Jag har varit anställd på Dogga sen sommaren 2020.

Jag gjorde också min praktik här under gymnasieåren. Jag gick på djurgymnasiet, hundprogrammet, så jag är utbildad djurvårdare.

I min familj har vi tre galna hundar. En chihuahua, en labradorblandning och en gatukorsning från Grekland. Tre glada grabbar.

På fritiden tycker jag om att socialisera mig med vänner och familj och ta promenader i skogen med någon skön podcast i öronen.

Hundar är en stor del av mitt liv och därför älskar jag att få arbeta på Dogga med våra underbara hundar, kunder och mina älskade kollegor. På Dogga gör jag lite allt möjligt, promenader, gosar med hundarna, städar (min favorit syssla), trimmar, badar och massa mer.

kvinna med bulldog

Anna

Hundfrisör

Anna heter jag och utbildade mig till hundfrisör under 2022. Måndagar och tisdagar är jag på Dogga och gör hundar fina. Jag brinner för mitt yrke och tycker det är roligt att träffa olika raser och personligheter. Välkomna att boka tid för er hund hos mig.

Theresia

Hundfrisör

hundfrisör

Nelie

Extrajobbare

Mitt namn är Nelie och jag är född år 2006.

Jag går på Djurgymnasiet inriktning djursjukvård. Inriktningen talar mycket för sig självt men jag har alltid haft ett intresse för djur av olika slag och är därför väldigt säker på att det är det jag vill arbeta med i framtiden.

Jag har själv två hundar hemma (en cane corso och en amstaff) + två marsvin och en kanin. Jag är väldigt van med hundar i min omgivning eftersom både min familj och släkt alltid har haft det sedan jag var liten. Det är det bästa som finns!

Jag hade min första praktik på Dogga när jag gick i årskurs 1 och har sedan dess haft extrajobb där. Min praktik på Dogga var en av de bästa händelserna i årskurs 1. Jag trivdes direkt när jag började där tack vare den snälla personalen och alla otroligt charmiga hundarna.

Isabelle

Extrajobbare

Hej, jag heter Isabelle och är född 2005. Jag går på Djurgymnasiet inriktning hund. Jag har praktiserat på Dogga och blev då kär i alla hundarna och tyckte det var jättekul och mysigt att vara på Dogga. Efter det har jag extrajobbat här. Jag älskar alla djur och speciellt hundar. Själv har jag en chihuahua-blandning hemma.

Annons
Annons