Om oss

Malin

Hunddagisansvarig

 

Malin heter jag, är född -73 och bor med min hund Sniffy på Kungsholmen. Jag har alltid älskat djur och särskillt hundar. I tonåren spenderade jag det mesta av min fritid på en kennel och hundpensionat i Täby. Efter 12 år inom läkemedelsindustrin kände jag att det var dags att arbeta med hundar som jag älskar. Jag köpte hunddagiset Dogga efter hunddagisutbildning hösten 2013.

Sniffy är en rescue från Irland som jag köpt genom föreningen ”Hundar utan Hem”. Sniffy är en vinthundsblandning och älskar att springa. Han är född 08 men fortfarande mycket alert och alltid redo för lek och bus. Han tycker om all form av aktivitet som agility och spår.

Hundars mentalitet har alltid intresserat mig. Jag har läst många böcker och gått de kurser jag kommit över i ämnet. Men riktig hunderfarenhet kan man knappast läsa sig till det måste få ta lite tid och jag lär mig hela tiden mer då jag får chansen att hantera så många olika hundar dagligen. Detta är ett riktigt toppenjobb som jag stortrivs med.

Jag hoppas ni och er hund ska känna er varmt välkomna till mig och mina duktiga medarbetare på Dogga.

kvinna med två hundar på parkbänk

Jenny

Dagisbiträde

 

Jag heter Jenny Forslund, född -81 och bor i Solberga med min familj.

Jag visste redan när jag gick i 8:an att jag ville arbeta med hundar, då jag praktiserade på Stockholms första hunddagis Hundgrottan. Där jag senare fick min första anställning 1999. Efter det jobbade jag på Birka hundcenter, hade långtidspraktik på HundEden och därefter anställning på Hopp&Lek.

Efter den anställningen arbetade jag som dogwalker i 5 år. Under de åren hade jag sammanlagt hand om 15 hundar, allt från små Chihuahuor till stora Berner Sennen.

Nu jobbar jag på Dogga sedan november 2015.

Jag har ingen egen hund nu men har haft en Rottweilerkille och har även haft en liten dvärgvädurskanin.

Att få arbeta med hundar är en gåva och jag är så tacksam över att få arbeta med det jag älskar! På fritiden älskar jag att läsa spännande böcker, jag är en riktig boknörd!

kvinna med hundar på promenad

Sandra

Dagisbiträde

 

Jag heter Sandra Schröder och är född år 2001. Jag har varit anställd på Dogga sen sommaren 2020.

Jag gjorde också min praktik här under gymnaieåren. Jag gick på djurgymnasiet,hundprogrammet, så jag är utbildad djurvårdare.

I min familj har vi tre galna hundar. En chihuahua, en labradorblandning och en gatukorsning från grekland. Tre glada grabbar.

På fritiden tycker jag om att socialisera mig med vänner och familj och ta promenader i skogen med någon skön poddcast i öronen.

Hundar är en stor del av mitt liv och därför älskar jag att få arbeta på Dogga med våra underbara hundar, kunder och mina älskade

kollegor. På dogga gör jag lite allt möjligt promenader, gosar med hundarna, städar (min favorit syssla), trimmar, badar och massa mer.

kvinna med bulldog

Danielle

Hundfrisör

Danielle heter jag, och jobbar som hundfrisör sedan agusti 2021. Jag gick hundfrisörutbildningen i början av 2021, hos Life4you.

Jag älskar mitt jobb och tycker det är så roligt att göra både hundar och deras ägare glada.

Theresia

Hundfrisör

hundfrisör
Annons
Annons